De thuisbatterij als duurzame investering.

Sla uw overtollige zonne-energie op dankzij onze thuisbatterij.

Wat is een thuisbatterij?

Thuisbatterijen zijn belangrijk voor moderne energieoplossingen, vooral voor huishoudens die hun energieverbruik willen optimaliseren en minder afhankelijk willen zijn van het elektriciteitsnet. Deze batterijen slaan elektriciteit op van zonnepanelen of het elektriciteitsnet, zodat je deze energie kan gebruiken wanneer nodig, bijvoorbeeld tijdens piekuren of stroomuitval. Zo kan je dus optimaal genieten van je zonnepanelen, ook wanneer de zon niet schijnt.

5-30 kWh

Opslagcapaciteit

De geavanceerde beheersystemen in deze batterijen optimaliseren het energieverbruik en de opslag, wat leidt tot minder verspilling van energie en een hogere efficiëntie van het uw energiesysteem.

80%

Zelfvoorzienend

Onze thuisbatterijen vergroten de energieonafhankelijkheid door opgeslagen zonne-energie te gebruiken bij stroomuitval of wanneer er geen zonne-energie is. Dit verbetert de betrouwbaarheid van de energievoorziening thuis en is belangrijk in gebieden met instabiele energienetten.

30-50%

Besparing

Een thuisbatterij is niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor uw portemonnee. Door energie op te slaan wanneer het goedkoop is, bespaart u op energiekosten, vooral tijdens piekuren.

24/7

Noodstroom

In geval van stroomuitval biedt een thuisbatterij een betrouwbare back-up, waardoor uw huis verlicht en uw apparaten operationeel blijven, zelfs wanneer de rest van de buurt in het donker zit.

Hoe werken onze thuisbatterijen?

Onze thuisbatterijen slaan elektriciteit op die overdag door zonnepanelen wordt opgewekt. Zo kan de energie worden gebruikt wanneer nodig, bijvoorbeeld ‘s nachts of op bewolkte dagen. Het beheersysteem van het huis regelt automatisch wanneer energie moet worden opgeslagen of gebruikt, gebaseerd op het energieverbruik en de energieprijzen, zoals piekuren of stroomuitval.

De batterijen bevatten lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4) cellen, die bekend zijn om hun lange levensduur, veiligheid en efficiëntie.

De juiste grootte van jouw thuisbatterij

Samen kijken we naar jouw noden en behoeften, en stemmen de grootte van de thuisbatterij hier op af. We stemmen het vermogen van de batterij af op basis van je gemiddelde elektriciteitsverbruik en de productie van je zonnepanelen. Gemiddeld hebben thuisbatterijen een opslagcapaciteit van 5-30 kWh.

Wij werken samen met de beste merken voor uw thuisbatterij.

Moet u een thuisbatterij op een moeilijk te bereiken plaats laten installeren? Dan komt BYD tot de redding. De flexibiliteit van de thuisbatterijen van dit merk is namelijk van onschatbare waarde. Deze batterijen zijn eenvoudig in en uit elkaar te halen en passen zo in het kleinste hoekje in uw woning.

Pylontech is vandaag de dag een wereldspeler in de opslagmarkt. De opslagfabrikant heeft een unieke verticale integratie van alle technologieën voor de opslag van energie in batterijen.

GoodWe’s Lynx Home U-serie is uitgerust met IP65-beveiligingsniveau, wat een flexibelere en eenvoudigere installatie mogelijk maakt.

Praat met één van onze experten

Contacteer ons bij de zoektocht naar uw ideale airco & warmtepomp.

Praat met één van onze experten

Contacteer ons bij de zoektocht naar uw ideale airco & warmtepomp.

BYD

Voor thuisbatterijen op moeilijk bereikbare plaatsen.

Pylontech

Sla uw overtollige zonne-energie op dankzij pylontech.

100%

Klanttevredenheid

Dat is waar wij naar streven! Ondervind het zelf.

+10

Jaar ervaring

En voor ons voltallig team in totaal, is dat uiteraard veel meer.

+5 000

Projecten volbracht

Kunnen we dat van u hier binnenkort bijtellen?

Bart Ensys

“Bij Ensys helpen we u optimaal gebruikmaken van de zonne-energie die u zelf opwekt. Dat doen we door een efficiënt batterijsysteem te installeren waar u jarenlang geniet van zal hebben.”

Wim Neeckx

 

System Engineer

Waar we ook in uitblinken

Bekijk onze andere diensten en ga voor een groenere toekomst.

Zonnepanelen

Onze specialiteit is zonnepanelen: geschikt voor elk budget en elke behoefte.

Thuisbatterijen

Eenvoudig en efficiлnt uw overtollige zonne-energie opslaan voor later gebruik.

FlexiO – Slimme sturing

Verhoog uw rendement, bespaar EN verdien. Volwaardig FlexiO partner.

Laadpalen

Ensys is uw partner voor duurzame laadpalen voor een groenere toekomst.

Daarom kiest u voor Ensys thuisbatterijen

Laat u overtuigen door de vele voordelen:

  • Kan u modelleren naar eigen noden.

  • 10 jaar garantie.

  • Slaat groene energie op.

  • Vermijd de stijgende elektriciteitskost.

  • Maakt u minder afhankelijk van het net.

  • Leidt tot hogere autoconsumptie.

Uw overtollige zonne-energie ook niet verloren laten gaan?

Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan.

In samenwerking met:

Download onze infofiche