Zonnepanelen voor elk budget.

Particulier of zelfstandige?
Bij Ensys bieden we zonnepanelen aan voor elke woning, bedrijf of pand.

Zonnepanelen voor elk budget.

Particulier of zelfstandige?
Bij Ensys bieden we zonnepanelen aan voor elke woning, bedrijf of pand.

De kracht van zonne-energie

Zonnepanelen zijn niet alleen een verstandige financiële keuze, maar ook een krachtige stap naar een duurzamere toekomst.

Onze innovatieve panelen vangen zonlicht op en zetten het om in elektriciteit door middel van fotovoltaïsche cellen. Dit betekent dat zelfs op bewolkte dagen of in de winter, zonnepanelen nog steeds energie kunnen produceren.

50-75%

Besparen

Gemiddeld kun je met zonnepanelen tot 50-75% besparen op elektriciteitskosten, afhankelijk van je energiebehoeften.

100%

Terugverdiend

 In veel gevallen kunnen zonnepanelen zichzelf binnen 5-10 jaar terugverdienen, afhankelijk van factoren zoals locatie en energieverbruik.

4 ton

Minder uitstoot

Elk jaar kan je met zonnepanelen gemiddeld tot 3-4 ton CO2-uitstoot verminderen, wat overeenkomt met het planten van honderden bomen.

+25 jaar

Levensduur

Zonnepanelen hebben een lange levensduur (+25 jaar) en vereisen minimaal onderhoud. Dit maakt ze een duurzame investering op lange termijn die blijft renderen.

Trina Solar, opgericht in 1997 en gevestigd in China, heeft zich gevestigd als een van de grootste Tier 1 zonnepanelen fabrikanten ter wereld. Dit bedrijf heeft al meer dan twee decennia lang indruk gemaakt met zijn technologische innovaties en betrouwbare producten, waardoor het op wereldschaal heeft kunnen concurreren. De ‘Tier 1’ classificatie, een label dat alleen wordt toegekend aan de meest betrouwbare en financieel stabiele zonnepanelenproducenten, weerspiegelt het voortdurende succes en de betrouwbaarheid van Trina Solar. Het bedrijf heeft een opmerkelijk vermogen getoond om te concurreren in een markt die zowel uitdagend als voortdurend in ontwikkeling is, en dat terwijl het hoogwaardige producten blijft leveren.

Het succes van Trina Solar is mede te danken aan hun toewijding aan onderzoek en ontwikkeling, evenals hun inzet voor duurzaamheid. Het bedrijf heeft een reeks geavanceerde producten op de markt gebracht, waaronder mono-PERC-panelen en bifaciale zonnepanelen, die aanzienlijke voordelen bieden op het gebied van efficiëntie en energieopbrengst. Daarnaast speelt Trina Solar een voortrekkersrol op het gebied van groene productieprocessen, en streeft het ernaar de milieu-impact van haar operaties te minimaliseren. Deze combinatie van technologische vooruitgang en milieubewustzijn heeft Trina Solar’s positie als toonaangevend zonnepaneelfabrikant veiliggesteld.

Bauer Solar is een prominent familiebedrijf in de zonne-energie industrie sinds 1985 en behoort tot de selecte groep van Tier 1 zonnepanelen fabrikanten. Dit toont niet alleen hun betrouwbaarheid en stabiliteit in de competitieve markt van zonne-energie, maar het onderstreept ook hun vermogen om consistente en hoogwaardige producten te leveren. De reputatie van Bauer Solar is gebouwd op hun inzet voor technologische innovatie, duurzaamheid en kwaliteit, aspecten die cruciaal zijn geweest voor hun succes in een snel evoluerende industrie.

Bauer Solar heeft zich toegelegd op onderzoek en ontwikkeling, waarbij ze zich hebben gericht op het creëren van efficiënte en geavanceerde zonnepanelen. Hun productportfolio omvat innovatieve oplossingen die zowel voor residentiële als commerciële klanten geschikt zijn. Ze hebben zich ook ingezet voor duurzame productieprocessen, met als doel hun ecologische voetafdruk te minimaliseren en tegelijkertijd de prestaties van hun producten te maximaliseren. Deze toewijding aan technologische vooruitgang en milieubewustzijn heeft bijgedragen aan de versterking van Bauer Solar’s positie in de wereldwijde zonne-energie industrie.

Praat met één van onze experten

Contacteer ons bij de zoektocht naar uw ideale airco & warmtepomp.

Praat met één van onze experten

Contacteer ons bij de zoektocht naar uw ideale airco & warmtepomp.

LONGi Solar

Unieke prestaties voor elk uniek project. Ondervind het zelf door
LONGi Solar een kans te geven in uw duurzame toekomst.

Bauer

U gaat voor topkwaliteit in een modern jasje?
De zonnepanelen van Bauer liggen voor u klaar.

100%

Klanttevredenheid

Dat is waar wij naar streven! Ondervind het zelf.

+10

Jaar ervaring

En voor ons voltallig team in totaal, is dat uiteraard veel meer.

+5 000

Projecten volbracht

Kunnen we dat van u hier binnenkort bijtellen?

De perfecte combinatie: zonnepanelen en een thuisbatterij

Zonnepanelen produceren de hele dag door elektriciteit. Terwijl je zelf vooral in de avond pas energie nodig hebt. De energie die je niet gebruikt overdag, gaat naar het openbare elektriciteitsnet. Dit zorgt ervoor dat gemiddeld meer dan 60% van je opgewekte energie, voor jou verloren gaat.

Dankzij een thuisbatterij, kan je ook de energie die je zelf niet gebruikt, opslaan om later zelf te verbruiken. Zo kan je optimaal genieten van alle voordelen van je zonnepanelen.

Bart Ensys

“Zonnepanelen leggen is de meest voor de hand liggende keuze wanneer u kiest voor een groenere toekomst. Laat ons u bijstaan in het proces. Wij helpen u graag verder van A tot Z!

Bart Talpe

Zaakvoerder

Wat met schaduw?

We bekijken altijd zorgvuldig hoeveel schaduw er op de panelen zou kunnen vallen, om zo de perfecte locatie voor jouw zonnepanelen te bepalen. Zo haal je het maximale uit je zonnepanelen.

Onderhoud nodig?

Ook na de installatie van je zonnepanelen, staan we voor je klaar. Je kan ook bij Ensys terecht voor een onderhoud van je installatie, zodat je deze kan blijven optimaal benutten.

 

Waar we ook in uitblinken

Bekijk onze andere diensten en ga voor een groenere toekomst.

Airco’s en Warmtepompen

Verwarmen of verkoelen doet u voortaan dankzij onze toepassingen.

Thuisbatterijen

Eenvoudig en efficiлnt uw overtollige zonne-energie opslaan voor later gebruik.

FlexiO – Slimme sturing

Verhoog uw rendement, bespaar EN verdien. Volwaardig FlexiO partner.

Laadpalen

Ensys is uw partner voor duurzame laadpalen voor een groenere toekomst.

Daarom kiest u voor Ensys Zonnepanelen

Laat u overtuigen door tal van voordelen:

  • Besparen op energiekosten.

  • Heeft zeer weinig onderhoud nodig.

  • Terugverdiend op 5-10 jaar tijd.

  • Lange levensduur (+25 jaar).

  • Verhoogt de waarde van je woning.

  • Kans op subsidies

Zijn zonnepanelen iets voor u?

Vraag dan zeker uw gratis offerte aan.

In samenwerking met:

Download onze infofiche