Waarom ons bedrijf kiest voor productiviteit en balans

Ensys streeft ernaar om haar klanten op de best mogelijke manier van dienst te zijn. Graag willen we ons richten op het maximaliseren van onze efficiëntie, maar er ook voor zorgen dat onze klanten van de beste service en producten kunnen blijven genieten. Daarom hebben we besloten om enkel nog op maandag, woensdag en vrijdag telefonisch bereikbaar te zijn.

Concreet houdt dit in dat we op zowel dinsdag als donderdag telefonisch niet bereikbaar zullen zijn. We begrijpen dat dit voor sommige klanten misschien in eerste instantie wat ongemakkelijk kan zijn, maar we zijn er wel van overtuigd dat deze verandering uiteindelijk zal leiden tot een nog betere dienstverlening. Onze medewerkers kunnen zich op deze dagen namelijk optimaal en ononderbroken inzetten voor al onze klanten.

Vanaf heden zullen we dus steeds op dinsdag en donderdag niet te bereiken zijn via de telefoon. We willen onze klanten op de hoogte houden van deze planning, zodat we de best mogelijke service kunnen blijven bieden. Indien u ons wenst te bereiken op de gesloten deuren dagen, kan u een mail sturen naar info@ensys.be. Heeft u problemen met of vragen over uw huidige installatie, kan u ons natuurlijk steeds bereiken op service@ensys.be. Via mail blijven we dus wel iedere dag bereikbaar.

We willen u er zeker ook aan herinneren dat we op maandag, woensdag, vrijdag wel gewoon open blijven. Op deze dagen zijn we dus bereikbaar via zowel telefoon als e-mail.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
We hopen op uw begrip en bedanken u voor uw voortdurende steun en vertrouwen in Ensys.

Deel dit blogbericht

Ontvang onze blogs in uw inbox

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis geen enkel interessant blogbericht!